Grote partij illegaal vuurwerk aangetroffen

12/12

Foto: politie

Winterswijk – In een schuur in Winterswijk is een grote partij illegaal vuurwerk gevonden. Het gaat om ongeveer 400 kilo zwaar vuurwerk.

De politie kreeg een anonieme tip binnen waarna agenten zijn gaan kijken bij de schuur. Daar troffen zij het vuurwerk aan. Een 30-jarige man uit Winterswijk is woensdagochtend aangehouden. Het vuurwerk is in beslag genomen en zal worden vernietigd.

Hoe doe ik melding van illegaal vuurwerk?

Illegaal vuurwerk levert gevaar op voor u en uw omgeving. Weet of vermoedt u dat er ergens illegaal vuurwerk is opgeslagen of wordt verhandeld? Meld dit bij de politie door te bellen met 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. U kunt ook online uw melding doen.